Raporti i GREVIO-s për masat legjislative dhe të tjera që zbatojnë dispozitat e Konventës së Këshillit të Evropës për Parandalimin dhe Luftimin e Dhunës ndaj Grave dhe Dhunës në Familje

Klikoni ketu per te pare raportin!

sqShqip