Deklarata te rrjetit

THIRRJE PUBLIKE! MASA URGJENTE PËR NDËSHKIMIN E AUTORËVE TË DHUNËS NDAJ GRAVE CILADO QOFTË VESHJA ZYRTARE OSE MBËSHTETJA E TYRE POLITIKE

Drejtuar:  Gramoz Ruçi, Kryetar i Kuvendit të Shqipërisë   Zj. Arta Marku, Prokurore e Përgjithshme e RSh   Zj. Ogerta Manastirliu, Ministre e Shëndetësisë dhe e Çështjeve Sociale   Zj. Etilda Gjonaj, Ministre e Drejtësisë  Fatmir Xhafaj, Ministër i Brendshëm     Rrjeti i monitorimit kundër dhunës me bazë gjinore shpreh shqetësimin për pafuqinë e …

STATEMENT

URGENT MEASURES NEEDED! ANOTHER FAILURE TO PREVENT AND PROTECT VICTIMS OF GENDER BASED VIOLENCE! TO: His Excellency Mr. Ilir Meta, THE PRESIDENT OF THE REPUBLIC OF ALBANIA, THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF ALBANIA, Att: Mr. Gramoz Ruci, Spokesperson of the Parliament of the Republic of Albania, Mr. Edi Paloka, Deputy Spokesperson, Parliament of the …

DEKLARATË

NEVOJITEN MASA URGJENTE! DËSHTIMI I RADHËS NË PARANDALIMIN DHE MBROJTJEN E VIKTIMAVE TË DHUNËS ME BAZË GJINORE!   DREJTUAR: PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË, Zotit Ilir Meta, KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË, Në vëmendje të zotit Gramoz Ruci, Kryetar i Kuvendit të RSH, Edi Paloka, Zëvendëskryetar, Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, Znj.Vasilika Hysi, Zëvendëskryetare, Kuvendi …