Raport Final UMM/UM ne 7 gjykata

Gjetje nga monitorimi i vendimeve gjyqesore me objekt leshimin e UMM/Um ne gjykata e rretheve gjyqesore Shkoder, Durres, Elbasan, Pogradec, Vlore, Korce, Diber dhe Sarande.

Kliko ketu per te pare raportin!

sqShqip