QASJA GJINORE E PSIKOLOGUT NË PROCESIN E RREGULLT LIGJOR

Qendra për Nisma Ligjore Qytetare (QNL) në bashkëpunim me Urdhrin e Psikologut dhe Akademinë e Shkencave të Shqipërisë zhvilloi një tryezë me temë:

Qasja gjinore e psikologut ne kuadrin e procesit te rregullt ligjor

Klikoni ktu per raportin e plote!

sqShqip