BASHKËSHORTI QË USHTROI DHUNË NË FAMILJE SHPALLET I PADENJË PËR TË TRASHËGUAR PASURINË E TË NDJERËS

Organizatat e Rrjetit të Monitorimit kundër Dhunës me Bazë Gjinore bashkëpunojnë për paraqitjen dhe përfaqësimin e çështjes në gjykatë.

Rrjeti i Monitorimit kundër dhunës me bazë gjinore konstaton nevojën për ndërgjegjësim, që çështje të tilla të paraqiten në gjykatë.

Kliko ketu per te pare artikullin!

sqShqip