VLERËSIMI I RISKUT PËR RASTIN E DHUNËS NË FAMILJE TË RAPORTUAR PRANË KOMISIARIATIT TË POLICISË NR.2, TIRANË.

Komisariati i Policisë Nr.2 dhe Gjykata e Rrethit Gjyqësor, Tiranë pararendin përvojat pozitive në zbatim të ndryshimeve të ligjit “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Klikoni ktu per tu informuar mbi rastin!

sqShqip